С вдъхновение постигаме вълшебства

22 февруари 2022
С вдъхновение постигаме вълшебства

Може би едно от най-трудните неща в живота е да „намериш себе си“ или по-скоро „да се създадеш“, oтличаващ се с характер, умения и мечти и да формулираш мисията си в този свят. Тийнейджърите често експериментираме коe „аз“ харесваме, накъде да го развиваме.

 

Екипът на „Интерактив стъдинг“ реши вместо да имитира продажби на съществуващи продукти да създаде свои и да им намери реални потребители. Така се отличаваме от другите учебно-тренировъчни фирми. През фирмата ние търсим и създаваме себе си. Следваме правилата на имитацията, но и импровизираме ежедневно. Предлагаме  геймификация на образованието, но най-вече развиваме и трансформираме талантите, които всеки един от нас притежава, в стойност за другите.

 

Откакто се помня, живея в свят на бижутa… Познавам ги, избирам ги, измислям ги, правя ги… Съвсем естествено използвах ювелирните си умения, за да създам мърчандайзинг продукт за нашата фирма - красива гривна с конец и плочка. Специалният чар на нашите гривни е гравираният QR код за едно от нашите приложения.

 

Любовта към бижутата не идва само от начина, по който изглеждат, сложени като накити, а и от емоцията, която ти носят асоциациите и спомените с тях. Всяко нещо, което притежаваме, остава в нашето съзнание, свързано с една или друга история. Гривните ме ангажират, а носейки ги нашите първи клиенти – учителите от НТБГ, имат повод да разкажат за нас на всеки, който ги попита за гривната. С тези техно-бижута усмихвам и забавлявам. А това ме ангажира още повече.

 

Не знам дали ще стана бижутер, нито какви ще са бижутата на бъдещето, но съм уверена, че емоцията на нашето бижу е завладяваща. Както и възможностите му да помогне на развитието на фирмата ни!

 

Ако имате учебно-тренировъчна фирма и искате да имате свое бижу – за рекламни цели или директно като продукт – потърсете ни!

 

Гривната има особена връзка с физиката. От една страна, гравирането е пряк резултат на физиката – лазера. От друга, QR кодът на плочката води към нашата „Магнитна магия“, която превръща телефона в лабораторен инструмент за измерване на магнитното поле със сензор, вграден във вашия смартфон. Приложението засега работи само под Андроид и показва интересни изображения, свързани с магнитното поле. Дава възможност за проверка на знания чрез въпроси по темата с възможни отговори „да“ и „не“.

 

Ще се радвам да ни напишете във Фейсбук или Инстаграм коя ви е любимата част от играта, какви методи на получаване на ново знание знаете вие и какъв е вашият талант или сте в процес на намирането му!

 

Дарина Иванова, Управител

УТФ „Интерактив стъдинг“

Геймификацията е световен тренд - случва се и в образованието, и в бизнеса. Ние вече опитахме силите си в образованието. Ще успеем ли в бизнеса?

прочети още

Нашата игра и подход беше възприет от СУЕО „Ал. С. Пушкин“ – гр. Варна

прочети още